Handwerken:
Zoals stoffen poppen maken, ik heb er al twee gemaakt en moet er nog ťťn afmaken, ik ben er ongeveer al meer dan een jaar mee bezig. Ja dat is een nadeel als je een drieling hebt, je moet dan ook alles in drievoud maken, de eerste is leuk, bij de tweede wordt het al minder, maar Ik heb ze af!!!! Voor hun zesde verjaardag hebben de kinderen de poppen gekregen, natuurlijk moesten ze gelijk mee naar bed! Ook mochten de poppen mee naar school toen de kinderen hun verjaardag gingen vieren in de klassen. Grappig detail is dat de schoentjes van de poppen door de kinderen zelf is gedragen.
Zelf kleding maken, borduren, breien, haken.
Je kent dat wel, van alles willen doen, maar nergens tijd voor. Ik vind ook veel dingen leuk, dus ben ook met verschillende zaken bezig.
Zo heb ik ook al vele trendy sjaals gebreid en ben nu een beetje bezig met het haken van amigurumi figuren, dat heb ik helaas nog niet onder de knie.

 

Knutselen: dit is mede door mijn vroegere opleiding als kleuterleidster, daardoor heb ik heel veel dingen die ik kan maken, vooral nu de kinderen ook op de kleuterschool zitten. Zo is ook onze nieuwe pagina Crea-kids ontstaan. Zeker met de kinderen, als ik nieuwe dingen wil uitproberen, doen ze gewoon met mij mee, erg gezellig!

 

Computeren: Eigenlijk alles, ik vind het leuk om zelf programmaatjes te maken, vooral voor mijn werk, ik heb het dan over simpele databases. Zelf werkbladen maken voor de verwerking van gegevens voor grafieken, etc. Thuis mag ik graag internetten, chatten, e-mailen (al duurt het soms even voordat je bericht terug krijgt), nu ook verder bouwen met onze homepage. De opzet is gedaan door Arjan en zijn familie, dankzij hun hulp is dit ook een "echte" homepage geworden. Geheel zelfstandig heb ik de kidssite, meerlingen site en crea-kids gemaakt.
Ook het scannen van foto's en deze verwerken voor bijvoorbeeld in kalenders, schilderijtjes maken, etc.

Hieronder grapjes die ik uithaal met de Anne Geddes kaarten


Dit is de kerstkaart die ik gemaakt heb voor kerst '99

 


Deze kaart heb ik speciaal gemaakt voor mijn ouders, oma en zusje.

 


Deze kaart is als vakantiegroet naar vele mensen verstuurd


En deze heb ik gemaakt voor Pasen 2004

 

 

Ik ben ook een tijdje lid geweest van de meerlingen mailinglist, maar toen kreeg ik wel 15 e-mails per dag binnen en sommige kreeg je 2 tot 3 keer te lezen, best leuk, maar voor mij niet echt interessant, want het ging meestal over tweelingen. Bovendien had ik de tijd niet om actief mee te e-mailen.

Natuurlijk kun je mij tegenwoordig ook op  vinden!

Kaarten maken: Verschillende soorten kaarten maken, zoals embossing, uitprinten via de computer en downloaden van o.a. Anne Geddes kaarten, maar dan waar drie kinderen op staan.  Helaas moest de link naar mijn Anne Geddes pagina verwijderd worden!

Naast de embossing, ben ik nu driftig bezig met 3-d kaarten maken, ook voor de kerstdagen, ben ik druk bezig geweest. Ook een erg verslavende hobby! Klik op de knop "Mijn 3-d kaarten"om enkele zelf gemaakte kaarten te bekijken.

 

Diverse andere hobby's: lezen, wandelen, fietsen (ik ben een mooi weer fietser), zwemmen (in vakanties), tekenen, ik spaar geboortekaartjes (misschien wil je mij helpen mijn verzameling uit te breiden), op onze Meerlingen site heb ik de verzameling van mijn meerlinggeboortekaartjes staan. Daarnaast spaar ik ook nog postzegels.
En daarnaast heb ik er een hobby bij, mijn digitale camera, die ik veel gebruik voor de sites en onlangs ook voor het overzetten van bestanden naar mijn nieuwe computer.
En natuurlijk kan muziek luisteren ook niet ontbreken. Ik heb een brede smaak, maar mijn grote favorieten zijn: Golden Earring, Marco Borsato, Celine Dion, Queen, George Michael, Ilse de Lange, etc.

Alweer een hele poos geleden naar een concert van Marco Borsato geweest in Enschede. Dit was helemaal te gek!

 


Dit was tijdens de after-party, waar ik helaas niet bij was)

Marco in actie (weet niet waar dit was)
Hieronder zie je foto's die gemaakt zijn tijdens het concert,
met dank aan Diny.

 

 

 

 

Klik op onderstaande banner, om naar de "officiŽle" site van Marco te gaan
De officiŽle website van Marco Borsato